Jeroen Segers Makelaardij presenteert:

MAKELAAR JEROEN

Al ruim 12 jaar zijn wij op vele manieren een traditionele makelaardij en hechten wij waarde aan de kern van de makelaardij van vroeger: service en betrouwbaarheid.

Doen alle makelaars hetzelfde? Nee hoor, er zijn essentiële verschillen. Zo hebben wij bewust gekozen om een kleine makelaardij te zijn. Met klein doelen we op de hoeveelheid woningen in onze portefeuille. Dat aantal is gelimiteerd. Zo kunnen wij veel aandacht besteden aan de verkoop van úw woning. U geeft ons immers het vertrouwen om uw zaken goed te regelen.

Een kleine makelaardij dus. Maar dan wel met een grootse aanpak.

Zo zijn wij een pionier op het gebied van fotografie. Foto’s moeten een ‘I want more’ effect hebben. Wij vinden manieren om de beste foto’s te maken en werken samen met creatieve fotografen. Daarbij zetten wij in op de bijzondere eigenschappen van de woning, het karakter van de woning.

Interieurfoto’s geven een eerste indruk. Wij gaan echter een stap verder: interieurfoto’s moeten de verkoop stimuleren. Het is belangrijk om die ene liefhebber te zoeken. Wij geloven dat het nog belangrijker is om met mooie foto’s een grotere doelgroep te bereiken. Te verrassen en te inspireren. Dat vergroot de kansen.

We hebben een duidelijke visie en werken samen met zorgvuldig gekozen professionals.

Onze nieuwe website is daar een goed voorbeeld van. Geheel naar onze visie. Ontworpen en gebouwd door specialisten. Met het doel om elke woning optimaal in beeld te brengen. Zonder onnodige opsmuk. Zo ook onze verkoopborden. Opvallend doch stijlvol. Herkenbaar en in één oogopslag duidelijk. We werken continue aan een sterke marketingfilosofie. Onze etalage in het centrum van Heel draagt daar ook aan bij. En we zijn creatief. Elke opdracht is immers anders en vraagt om een specifieke aanpak.

Daarom makelaar Jeroen!

De naam suggereert het al. Omdat we een kleine makelaardij zijn. Omdat dezelfde makelaar elke bezichtiging doet. Altijd goed voorbereid. En u na afloop even bijpraat over hoe het is verlopen. Met veel toewijding. Eerlijk, open en direct. Met een passie voor architectuur, kunst, interieur design en fotografie. Deskundig en ervaren. En vooral creatief, met heel veel aandacht voor úw opdracht.

Het team van Jeroen

Jeroen Segers
Register makelaar
Tine Smeets
Backoffice en social media
Rie-Jeanne Ras
Fotografie en creatie

KORTE LIJNEN COMMUNICEREN PRETTIGER

06 13 14 25 26: U belt rechtstreeks met Jeroen Segers voor het plannen van een bezichtiging, het uitbrengen van een bod, wanneer u een taxatie nodig heeft of uw woning wilt verkopen. Of mail naar HALLO@MAKELAARJEROEN.NL 

0475 57 3 123: Het telefoonnummer van onze backoffice, waar u met algemene zaken terecht kunt. Of mail naar BACKOFFICE@MAKELAARJEROEN.NL

KantoorD65_2
JSinterieur-2

KANTOOR

Ons kantoorpand met etalage in het centrum van Heel. Gelegen naast de bakker en de bloemist. Geen doorsnee kantoor maar een inspirerende omgeving om te werken en klanten te ontvangen. Representatief en met parkeergelegenheid recht voor de deur.

Neem contact op met jeroen